Het oorpronkelijke laadruim van de Onrust is omgebouwd tot een geriefelijk onderkomen voor maximaal 24 personen. Er zijn 11 hutten, waaronder 1 vierpersoons- en 10 tweepersoons. Ruime bedden (200x70) zorgen voor een probleemloze nachtrust. Alle hutten zijn voorzien van een wasbak met koud stromend water en een paar schappen om uw spullen in op te bergen. Ook heeft elke hut een groot dakluik voor verse lucht, licht en veiligheid.

De salon heeft een gezellige uitstraling door de grenenhouten afwerking. Er komt veel licht door de grote zijramen, waardoor tijdens het zeilen dan ook niets gemist hoeft te worden.

Salon
2 persoons hut

Het schip heeft centrale verwarming, zodat het ook in voor- en naseizoen lekker warm en droog is. De c.v. met grote boiler zorgt ook voor het hete water in de keuken en de twee douches.
Thermostaatkranen  zorgen hier voor een lekkere constante water temperatuur. De twee spoeltoiletten hebben het comfort van thuis.

In de afgescheiden keuken is het geen probleem om voor de hongerige meute te koken. Er staat een complete inventaris, inclusief horeca fornuis met oven, tot uw beschikking. Heeft U geen zin om zelf te koken dan doen wij u graag een offerte voor Catering.

plattegrond  van het laadruim van de Onrust.

next
back
home